ΑΕΚ

Μάνταλος: "Να προλάβω να γυρίσω για τον τίτλο"

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ (ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ)
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ (ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ) EUROKINISSI

Για την ανανέωση του συμβολαίου αλλά και για την επιστροφή του, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Όσο ακόμα χρησιμοποιεί τις πατερίτσες για το περπάτημα και κυρίως όσο δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος δεν μπορεί να χαμογελά. Ακόμα και μετά από την υπογραφή του νέου συμβολαίου μέχρι και το 2022.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετρημένος για το δικό του μέλλον, σίγουρος γι αυτό της ομάδας, ένα μόνο μπορούσε να υποσχεθεί κατά την επίσημη παρουσίαση του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Πως θα βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του, σ’ όλες τις προπονήσεις και σ’ όλα τα ματς (επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ τουSport24 για παρουσία στη Λεωφόρο). Ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι συμπαίκτες του, θα καλύψουν το κενό που αφήνει.

«Υπήρχαν συζητήσεις και πριν τον τραυματισμό μου. Με την κίνηση η ομάδα μου έδειξε πως από την πρώτη μέρα, ήταν δίπλα μου και μου δείχνουν πως πιστεύουν σε μένα. Και αυτό μου δίνει δύναμη. Και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι άλλο, από το πότε θα γυρίσω στο γήπεδο».

-Έχεις όνειρο να μπεις στο νέο γήπεδο;
«Το όνειρο το είχα και πριν χτυπήσω. Από την αρχή το είχα. Όλοι σκέφτονται τον εαυτό τους, να μπαίνει στο νέο γήπεδο».

-Πως αποφασίζεις πάντα για μεγάλα σε χρονική διάρκεια συμβόλαια;
«Και στην Ξάνθη έκανα μεγάλο συμβόλαιο και το δεύτερο στην ΑΕΚ στη Β’ εθνική. Και αφού πήγε καλά, είπα να συνεχίσω έτσι. Η πρώτη κουβέντα για την διάρκεια του συμβολαίου, ήταν για έναν χρόνο λιγότερο. Μετά είπαμε οκ σ’ έναν ακόμα χρόνο».

-Τι είναι αυτό που σ’ έχει δέσει μ’ αυτή την ομάδα;
«Δεν είχα μιλήσει ποτέ για το πώς αισθάνομαι για την ομάδα. Νομίζω πως η ομάδα με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Η ομάδα, ο κόσμος και αυτή η στήριξη που μου έχει δείξει η ομάδα».

-Για τον Γιόχανσον;
«Όταν χτύπησε, πόνεσα όσο και ο ίδιος. Είναι στρατιώτης και παλικάρι. Θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα από μένα»

-Πως μπορείς να βοηθήσεις τώρα την ομάδα;
"Εκτός θα είμαι μόνο έξω από τις τέσσερις γραμμές. Έχω βάλει στόχο να είμαι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός".

-Μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς εσένα;
«Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και το έδειξαν και με τη Μίλαν και με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και με κάνουν να έχουν στο μυαλό μου να προλάβω να γυρίσω, να παίξω κάποια ματς, για να σηκώσω το πρωτάθλημα».

«Να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν»

Δίπλα στον Πέτρο Μάνταλο, ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος μίλησε και αυτός για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα μέσου:

«Είμαστε τρισευτυχισμένοι, που θα είναι ο αρχηγός μαζί μας μέχρι και το 2022. Τα συναισθήματα μας είναι ποικίλα. Από την μια υπάρχει χαρά για τον αρχηγό μας, από την άλλη υπάρχει λίγη στεναχώρια για τον… μικρό τραυματισμό του. Αλλά πιστεύω πως θα επιστρέψει γρήγορα. Του εύχομαι να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ