ΑΕΚ

Μάνταλος: "Να δέσουμε ως ομάδα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τον μεγάλο "στόχο" της ΑΕΚ και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν δέσει μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Πλέον, ο Πέτρος Μάνταλος γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΚ. Αρχηγός και από τους πιο παλιούς μέσα στα αποδυτήρια. Ως εκ τούτου είναι από τους πλέον αρμόδιους για να κρίνει τη δουλειά που γίνεται στην Πολωνία και να αναλύσει ποιο είναι το ζητούμενο για τη φετινή ΑΕΚ.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ποια στοιχεία βλέπεις να βγαίνουν στο γήπεδο;

"Στο δεύτερο φιλικό δεν είδαμε τόσα πολλά. Στο πρώτο φανήκαμε πολύ καλύτεροι. Δε θέλω να πω ότι έπαιξε ρόλο η κούραση, αν και έπαιξε ρόλο γιατί είχαμε δυο ματς σε δυο ημέρες. Παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε δεν ήταν η ομάδα και τόσο καλή σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού. Το θετικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, ότι κάναμε ευκαιρία, αλλά δεν ήμασταν καλοί".

Τι διαφορετικό βλέπεις φέτος;

"Φέτος βλέπω ότι έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, με όρεξη. Καλοί ποδοσφαιριστές από πολύ καλές ομάδες. Το μόνο θέμα που ενδεχομένως να έχει η ομάδα είναι το "δέσιμο" που θα κάνουν οι νέες μεταγραφές με όσους είμαστε εδώ καιρό. Αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τι θα κάνει η ομάδα μέσα στη σεζόν".

Για την "σπιρτάδα" που βγάζει η ΑΕΚ στην επίθεση;

"Ήρθαν παίκτες γρήγοροι, καλοί με τη μπάλα, που μπορούν να παίξουν στο χώρο. Στο πρώτο φιλικό φάνηκε αυτή η σπιρτάδα. Στο δεύτερο φιλικό όχι και τόσο πολύ. Αλλά πιστεύω αν αυτή η ομάδα "δέσει" και δουλέψει, που θα δουλέψει είμαι σίγουρος γι’ αυτό, θα έχει να δώσει πολλά και καλά πράγματα".

Για το αν προλαβαίνουν να "δέσουν" οι παλιοί με τους νέους παίκτες μέχρι το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών:

"Υπάρχουν πολλές μέρες. Είμαστε μια ομάδα σαν παρέα. Μπαίνουν γρήγορα σε αυτή την παρέα και οι νέοι παίκτες και μπορείτε να το καταλάβετε αυτό κι εσείς που είστε εδώ. Νομίζω πως οι 20 ημέρες είναι αρκετές ώστε να δεθεί η ομάδα και εκτός γηπέδου και μέσα στο γήπεδο".

Ποιος σε προκαλεί περισσότερο; Ο Βράνιες ή ο Αλμέιδα:

"Το χειρότερο ήταν του Βράνιες νομίζω. Γιατί μίλησε για τη ρεβάνς που ήταν κάτι άλλο".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ