ΑΕΚ

Μάνταλος: "Μπορούμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στην αποβολή του Ροντρίγκο Γκάλο που άλλαξε τα δεδομένα στον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ υποστήριξε πως η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, αγωνιζόμενη απ' το 6ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ροντρίγκο Γκάλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην αποβολή του Βραζιλιάνου μπακ, ενώ υποστήριξε πως οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να τερματίσουν πρώτοι στα πλέι οφ.

"Η Ξάνθη δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση που βρίσκεται. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε. Ότι θα έπρεπε να είμαστε συμπαγής, να δίναμε χώρο στον αντίπαλο. Όλα άλλαξαν όμως στο 6ο λεπτό με την αποβολή. Από τον πάγκο αλλάξαμε δυο και τρία συστήματα. Νομίζω λειτούργησαν. Ναι, δεν απειλήσαμε όσο θα θέλαμε. Αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας. Νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα".

Για το γεγονός ότι τρίτη φορά φέτος η ΑΕΚ δέχθηκε κόκκινη: "Ναι, είναι μειονέκτημα. Αλλά όπως τα είδα μέσα στο γήπεδο σταθήκαμε καλά αμυντικά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο τέλος, αλλά το θετικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε".

Για το τι φέρνει ο Χιμένεθ στο παιχνίδι της ΑΕΚ: "Τα στοιχεία που θέλει να βάλει ο προπονητής δεν μπορούσαν να φανούν σήμερα. Θέλει να πρεσάρουμε ψηλά, να έχουμε τον έλεγχο. Αυτό που έχει προσθέσει ο κ. Χιμένεθ είναι το πρέσινγκ ψηλά, να κλέψουμε μπάλες και να φτάνουμε πιο γρήγορα στον αντίπαλη εστία".

Για τις μεταγραφές: "Ο Βράνιες νομίζω σήμερα ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας. Ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα. Και ο Αϊντάρεβιτς θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια".

Για την Ξάνθη: "Πέρασα πολλά χρόνια εδώ. Εδώ έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Δεν είναι τυχαία εδώ που βρίσκεται. Έχει δουλευτεί πολύ καλά. Τους το εύχομαι να παίξουν στην Ευρώπη και ό,τι καλύτερο".

Για τα πλέι οφ: "Στο χέρι μας είναι. Φυσικά δεν εννοούσα να πάρει η Ξάνθη τη θέση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ όμως αλλάζει προς το καλύτερο. Και προχωρώντας έτσι μπορούμε όχι μόνο να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά να βγούμε και πρώτοι στο μίνι πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο αποβολές, κανένα γκολ, Ξάνθη και ΑΕΚ στο 0-0
Λουτσέσκου: "Η Ξάνθη άξιζε περισσότερο τη νίκη"
Χιμένεθ: "Θέλω πάντα να κερδίζω, αλλά…"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ