ΑΕΚ

Μάνταλος: "Με βρήκε με το γόνατο ψηλά στο πόδι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος τοποθετήθηκε για την περιβόητη φάση με το πέναλτι στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Τι ανέφερε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ για την φάση με τον Μπανανά. (VIDEO)

Μέσω του blog που διατηρεί στο enwsi.gr, ο Πέτρος Μάνταλος πήρε θέση για την περιβόητη φάση με το πέναλτι στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στην οποία μάλιστα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπανανά από τον ρέφερι Σιδηρόπουλο. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν ήθελε να ξεγελάσει τον διαιτητή και υπήρχε επαφή με το γόνατο ψηλά στο πόδι.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε: "Εγώ ένιωσα να βρίσκομαι στο προσκήνιο εντελώς άδικα με τη φάση του πέναλτι στο χθεσινό ματς. Άκουσα και διάβασα πολλά, αλλά για εμένα το θέμα είναι ξεκάθαρο και φαίνεται καθαρά. Μετά την πάσα του Αϊντάρεβιτς έκανα προσποίηση και ήμουν έτοιμος να σουτάρω από τα όρια της μικρής περιοχής.

Ο αμυντικός του Πλατανιά προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά τον είχα περάσει και έτσι με βρήκε με το γόνατο ψηλά στο πόδι και με έβγαλε από την πορεία μου. Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να μην τελειώσω τη φάση από τόσο πλεονεκτική θέση.

Άλλωστε, έχω δείξει στην καριέρα μου πως δεν υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να κάνω κάτι για να ξεγελάσω τον διαιτητή και να προσπαθήσω να πάρω σφύριγμα. Για την αποβολή που έδωσε ο διαιτητής, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα και δεν θέλω να κρίνω. Αλλά δεν μπορεί να γίνεται τόση φασαρία για μια φάση που είναι πολύ φανερό, ότι υπάρχει μαρκάρισμα και ανατροπή από τον αντίπαλο".

Δείτε την επίμαχη φάση:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξανά εκτός Ροντρίγκες και Γκάλο στην ΑΕΚ
Ο "στοιχειωμένος" μήνας της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ