ΑΕΚ

Μάνταλος: "Με την επιστροφή μου μαζευτήκαμε πολλοί"

Μάνταλος: "Με την επιστροφή μου μαζευτήκαμε πολλοί"
INTIME SPORTS

Στον ποιοτικό συνωστισμό που παρατηρείται -με την επιστροφή του- στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ του δηλώσεις στον Sport24 Radio 103,3. Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Fever Pitch" με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο:

Για το πως βίωσε την επιστροφή του και πως βλέπει την φετινή ΑΕΚ: "Aυτή την μέρα την περίμενα έξι μήνες. Ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκεφτόμουν την επιστροφή μου. Για το χθεσινό ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι πως βλέπω εγώ την ομάδα είναι ότι δείχνει πως είναι έτοιμη να κερδίζει ειδικά μέσα στην έδρα της τον καθένα".

Για το πως είναι μετά την επιστροφή του: "Η φυσικά κατάσταση θα επανέλθει μέσα από τους αγώνες. Να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου ξανά, γιατί όπως είπα και πριν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Σε αφήνει λίγο πίσω. Αν δεν πάρεις παιχνίδια όσο και να δουλέψεις μένεις πίσω".

Για την ΑΕΚ των πρώτων αγωνιστικών: "Είπα και πριν, η ομάδα στην έδρα της με τον κόσμο ξέρει να τα καταφέρνει. Στην Ξάνθη αφήσαμε δύο βαθμούς, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζω τον προπονητή από πέρυσι και είναι μία ομάδα που δεν θα περάσουν πολλοί από εκεί. Οι εφτά βαθμοί είναι καλή συγκομιδή για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές".

Σόου Μπουονανότε, η ΑΕΚ 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Για το ότι στην θέση του αγωνίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές και αν είναι έτοιμοι να αλλάξουν την θέση τους για να χωρέσουν: "Ότι υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός με την καλή έννοια υπάρχει. Υπάρχουν παίκτες μεγάλης κλάσης όπως ο Βάργκας και ο Μπουονανότε. Με την επιστροφή μου σίγουρα μαζευτήκαμε πολλοί. Υπεύθυνος για το πως θα παίξουμε και θα χωρέσουμε είναι ο προπονητής. Αυτός θα δει πως θα γίνει. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει πολλές λύσεις και είναι καλό για μία ομάδα με τις απαιτήσεις της ΑΕΚ".

Για το αν είναι έτοιμος να αλλάξει θέση: "Και πέρσι αγωνίστηκα πιο πίσω και αριστερά. Αν μου ζητηθεί θα παίξω και αριστερά. Σίγουρα με βολεύει να παίζω πιο πολύ πίσω από τον επιθετικό πιο ελεύθερος. Αλλά να μου ζητηθεί θα παίξω και αλλού να θα δώσω το 100%".s

Για το ότι έχουν μαζευτεί αρκετοί καλοί εκτελεστές στα στημένα: "Είναι ένα θέμα αλλά νομίζω ότι με επικοινωνία θα το βρούμε. Ο κατάλληλος θα είναι αυτός που θα την βάζει στα δίχτυα".

Για την απόφαση να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός: "Ήταν απόφαση της διοίκησης και του κυρίου Δέλλα. Τώρα η ομάδα προς το παρόν η ομάδα δεν δείχνει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Έχει έξι γκολ. Δεν έχουμε πολλούς αλλά έχουμε τρεις φορ που έχουν το σκοράρισμα".

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και το τι πιθανότητες δίνει στην ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος να μείνει ψηλά. Είμαστε ακόμα στις αρχές στην τρίτη αγωνιστική, έχουμε πολλά παιχνίδια και η ομάδα μου θα πάει με το σκεπτικό να κερδίζει παντού. Και εκτός έδρας. Το πιο βασικό είναι να μην χάνεις παιχνίδια. Όσο βλέπω την ομάδα δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Όσο περνάει ο καιρός θα δένουμε μεταξύ μας".

Η αφιέρωση του Μπουονανότε

Για το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες επιλέγουν νέους παίκτες για την θέση του επιτελικού μέσου: "Αν πάμε κάποια χρόνια πίσω θα δούμε ότι οι ομάδες προτιμούσαν ξένους παίκτες. Τώρα βλέπουμε ότι σε όλες τις ομάδες προωθούνται παιδιά και κυρίως Έλληνες".

Για την επικοινωνία που έχει με τον Μιχάλη Μπακάκη: "Στις αρχές που άρχισα να μπαίνω με την ομάδα μιλούσα περισσότερο με τον Μιχάλη. Του έλεγα εκεί ήμουν και εγώ. Είχα έρθει τόσο κοντά με τον Μιχάλη όσο με κανέναν άλλο. Είχαμε ζήσει τον ίδιο τραυματισμό".

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στην δράση έπειτα από πολύμηνη απουσία και μίλησε στην εκπομπή "Fever Pitch", για την φετινή AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ, τους στόχους της και τους Μπουονανότε - Βάργκας!

Posted by SPORT 24 Radio on Monday, September 14, 2015
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ