ΑΕΚ

Μάνταλος: "Μας έκανε καλό η δύσκολη εβδομάδα"

Μάνταλος: "Μας έκανε καλό η δύσκολη εβδομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που ακολούθησε τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο ίδιος θα παίξει όπου τον βάλει ο προπονητής του.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έβγαλαν αντίδραση στο ματς με τον Ηρακλή και ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχθηκε πως η δύσκολη εβδομάδα που ακολούθησε μετά την βαριά ήττα στο ντέρμπι, ίσως και να έκανε καλό στους "κιτρινόμαυρους".

"Πριν από το ματς όλοι είχαν στο μυαλό τους το πως θα ξεπεράσει η ομάδα την βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία ίσως και να μας έκανε καλό. Κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Το να παίζεις στο γήπεδό σου σου βγάζει άλλο συναίσθημα. Έχεις άλλη ψυχολογία, είναι δίπλα σου ο κόσμος. Όλα αυτά είναι στο μυαλό μας βέβαια αλλά θέλουμε να παίζουμε με τον κόσμο δίπλα μας.

Το 4-0 ήταν βαρύ σκορ. Ακούσαμε πολλά αλλά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε τόσο σε αυτές τις περιπτώσεις όσο και στα καλά αποτελέσματα είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας. Δεν χρειάζεται να σκύβουμε το κεφάλι μετά τα άσχημα αποτελέσματα και να ακούμε ότι μας λένε, ούτε να πετάμε στα σύννεφα στις καλές στιγμές. Θα προετοιμαστούμε για να νικήσουμε πρώτα στο κύπελλο και μετά για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο ντέρμπι" ήταν τα λόγια του.

Όσο για την διαβόητη πλέον κουβέντα για τις θέσεις στην ενδεκάδα, ο Μάνταλος τόνισε πως "όλοι οι καλοί χωράνε στο αρχικό σχήμα", ενώ για την δική του θέση ξεκαθάρισε: "Το έχω πει ότι νιώθω καλύτερα να παίζω πίσω από τον επιθετικό σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Είτε δεξιά είτε αριστερά δεν έχει σημασία για εμένα, αρκεί να παίζω κοντά στον επιθετικό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ