ΑΕΚ

Μάνταλος: "Μας ανέβασε ψυχολογικά ο Μανωλάς"

Μάνταλος: "Μας ανέβασε ψυχολογικά ο Μανωλάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τη νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0 και για την ψυχολογική ενίσχυση με την παρουσία του Στέλιου Μανωλά. Υποφέρει από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αύριο (21/4) τα νεότερα.

Έπαιξε για πρώτη φορά στην θέση του μετά από πολλούς μήνες. Πέτυχε γκολ και ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Ο Πέτρος Μάνταλος μιλησε για την ψυχολογική... ενίσχυση, που έφερε η παρουσία του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο.

"Όταν έρχεται μια αλλαγή προπονητή δεν είναι και το καλύτερο για μια ομάδα. Εμείς θέλαμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας και το καταφέραμε. Το σκορ μας δίνει ένα προβάδισμα, όμως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε άλλο ένα ματς, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε.

Είναι καλό ότι ήρθε ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι την ΑΕΚ. Μας ανέβασε ψυχολογικά και μας βοήθησε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Εμείς θέλουμε το Κύπελλο αλλά και την πρωτιά στα πλέι οφ. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, οπότε οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι".

Πάντως ο Μάνταλος υποφέρει από ένα ελαφρύ διάστρεμμα και αύριο (21/4) θα φανεί αν υπάρχει κίνδυνος να απουσιάσει από την ρεβάνς στο Περιστέρι.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ