ΑΕΚ

Μάνταλος: "Επιθυμία όλων μας να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού"

Μάνταλος: "Επιθυμία όλων μας να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, φιλοξενείται στο official match programme του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας το "θέλω" των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της Ένωσης.

"Δεν υπάρχει καν η πολυτέλεια να μείνουμε στην ήττα από τον Ατρόμητο, όταν μπροστά μας έχουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι" δηλώνει ο Πέτρος Μάνταλος στο official match programme του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ θυμάται το ματς του πρώτου γύρου, εκτιμά ότι το ματς του Σαββάτου είναι η ευκαιρία για εκείνον και τους συμπαίκτες του να αποδείξουν ότι το βαρύ σκορ στο «Καραϊσκάκης» δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, ενώ αναφέρεται στον Γκουστάβο Πογιέτ και στις απαιτήσεις της νέας του θέσης με την αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3.

"Ο κάθε ποδοσφαιριστής αυτό καλείται να κάνει. Να προσαρμόζεται στον καινούργιο του ρόλο και σε ό,τι του ζητάει ο προπονητής του" δηλώνει ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ. Και από εκεί και πέρα αναφέρεται στην επιθυμία εκείνου, των συμπαικτών του αλλά και όλου του κόσμου να δουν την ΑΕΚ να γίνεται εκείνη που θα «σπάσει» το εφετινό αήττητο του Ολυμπιακού.

"Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

«Δεν υπάρχει καν η πολυτέλεια να μείνουμε στην ήττα από τον Ατρόμητο, όταν μπροστά μας έχουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι» ...

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ onThursday, 11 February 2016


​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ