ΑΕΚ

Μάνταλος: "Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε ότι η ΑΕΚ πανηγυρίζει για τον τίτλο χωρίς αυτό να είναι απόλυτα βέβαιο, χαρακτηρίζοντας ψιλογελοίο αυτό που γίνεται, ότι δηλαδή δεν έχει βγει η δικαστική απόφαση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ύστερα από 174 μέρες, ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στη δράση, ξεπερνώντας τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά του νικηφόρου (2-0) αγώνα με τον Λεβαδειακό, που χάρισε τίτλο στην ΑΕΚ. Μετά το ματς ο αρχηγός της Ένωσης εξέφρασε αγανάκτηση για το γεγονός ότι δεν έχει βγει η απόφαση της Εφέσεων αναφορικά με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

"Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν γίνεται αλλού. Ας πάρουν μια απόφαση. Είμαστε πρωταθλητές και δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει. Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται. Μια τόσο εύκολη απόφαση και δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο να βγει" είπε ο Μάνταλος.

Αναφορικά το γεμάτο ΟΑΚΑ και τον τίτλο ανέφερε:

"Αυτό που συνέβη θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό μας, αλλά και σε αυτό των οπαδών μας. Δεν το έχω ξαναζήσει όλο αυτό".

Για τον Χιμένεθ:

"Του βγάζω το καπέλο. Πήρε τα μέγιστα από κάθε παίκτη".

Για την επιστροφή του στη δράση:

"Μου είχε λείψει περισσότερο από όσο το φανταζόμουν. Μπήκα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ έτσι την επιστροφή μου".

Για το αν παίξει στον τελικό του Κυπέλλου:

"Έχουμε ακόμα καιρό. Είναι να γίνουν άλλα δύο ματς πρωταθλήματος, θα πάρω χρόνο, ώστε να μπορώ να βοηθήσω και στο κύπελλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ