ΑΕΚ

Μάνταλος: "Αυτός είναι ο Ανέστης, για όσους έχουν αμφιβολίες"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Ανέστη, τονίζοντας ότι σε αυτόν οφείλεται το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δέχθηκε την ισοφάριση και μπόρεσε και νίκησε τον Παναιτωλικό (2-0).

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League και ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τον αρχηγό της Ένωσης, Πέτρο Μάνταλο, να πλέκει από την τηλεόραση της NOVA το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Γιάννη Ανέστη, αποδίδοντάς του τον τίτλο του MVP.

"Το να παίζεις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά ματς που σε βάζουν στους ομίλους είναι δύσκολο. Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται το ματς της Πέμπτης.

Μπήκαμε καλά στο ματς αν και μετά το 1-0 απειληθήκαμε μερικές φορές. Δεχθήκαμε περισσότερη πίεση μετά το γκολ. Αλλά, αυτός είναι ο Γιάννης Ανέστης για όσους έχουν κάποιες αμφιβολίες για αυτό, δεν ισοφαριστήκαμε εξαιτίας του Γιάννη.

Το βραβείο του ΜVP θα το έδινα στον Γιάννη. Η κόκκινη του αντιπάλου ισορρόπησε τα πράγματα και με το 2-0 κλειδώσαμε τους τρεις βαθμούς. Όταν είσαι με δέκα, πεισμώνεις περισσότερο. Αξίζαμε τη νίκη.

Η ομάδα δείχνει έτοιμη, έχει χαρακτήρα και στο Βέλγιο το διαχειριστήκαμε καλά όταν μείναμε με δέκα. Αισθανόμαστε καλά και νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη μετά από χρόνια να μπει και πάλι σε ομίλους.

Είμαστε σε δύσκολη περίοδο, αρχή πρωταθλήματος, ζέστη, το άδειο ΟΑΚΑ δεν βοηθούν. Κάναμε καλό ματς, δεν κοιτάζω τον εαυτό μου, από τη στιγμή που κερδίζει η ομάδα είμαι χαρούμενος", υποστήριξε ο Πέτρος Μάνταλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ