ΑΕΚ

Μάνταλος: "Από το πρώτο ματς να πετύχουμε"

Μάνταλος: "Από το πρώτο ματς να πετύχουμε"
Μάνταλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το εναρκτήριο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ αλλά και για τις μεταγραφές

Είναι πλέον από τους πιο παλιούς παίκτες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο. Είναι σε αγωνιστικό επίπεδο, ο "μαέστρος" της ομάδας. Ως εκ τούτων, ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο πλέον αρμόδιος να τοποθετηθεί ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Και ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε στη Nova και για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και τις μεταγραφές που έκανε φέτος η Ένωση:

“Όλες οι ομάδες περίμεναν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τώρα αν μας έκανε καλό ή κακό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη και στα τελευταία φιλικά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας απ' το πρώτο κιόλας ματς. Η Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για μένα. Ήμουν πολλά χρόνια σ΄αυτή την ομάδα. Δε νομίζω ότι θα βρούμε απέναντί μας μια ομάδα που θα κλειστεί πίσω.

Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και μακάρι να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στα φιλικά παίξαμε με αρκετές ομάδες και πιστεύω ότι τα καταφέραμε καλά. Είχαμε αντιπάλους με κλειστές άμυνες, αλλά τα καταφέραμε και σκοράραμε σε όλα”.

Όσο για τους παίκτες που ήρθαν στην ΑΕΚ, ο Μάνταλος τόνισε:
“Τόσο η ομάδα όσο και γενικά το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανάγκη από ποιοτικούς παίκτες. Έτσι γίνεται όλο και καλύτερο. Δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις παίκτες όπως ο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Ακόμα όμως και ο Λάζαρος με τον Πατίτο, αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί μας, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν την ομάδα”.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, διεθνής με την εθνική ομάδα, αναφέρθηκε και στη νέα αρχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
“Η Εθνική ομάδα έχει δείξει ότι προσπαθεί να ξεφύγει απ' την κατάσταση που βρέθηκε το προηγούμενο έτος. Έδειξε στα φιλικά ματς και στο πρώτο επίσημο ότι μπορεί να παίξει καλά και να νικήσει τόσο καλούς αντιπάλους, όσο και θεωρητικά πιο “εύκολους”, γιατί για μένα δεν υπάρχει εύκολο ματς σ' αυτό το επίπεδο”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ