ΑΕΚ

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: "Έρχομαι Αθήνα"

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: "Έρχομαι Αθήνα"

Ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεκσάνταρ Πανκόβ, προανήγγειλε ταξίδι στην Ελλάδα για ανανέωση του συμβολαίου του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού με την ΑΕΚ.

Το θέμα του νέου συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, είναι απ’ αυτά που η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα. Και όπου "άμεσα", βάλτε μέσα στις επόμενες μέρες.

Κάτι που ο μάνατζερ του Ουκρανού στόπερ, επιβεβαίωσε μιλώντας στο σαιτ " ua-football.com". Μάλιστα ο Αλεξάντερ Πανκόβ, ουσιαστικά αποκάλυψε τους λόγους που η ΑΕΚ βιάζεται να κλείσει την συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι. Ο μάνατζερ του Ουκρανού, μίλησε για προτάσεις από ακόμα τρεις ομάδες. Όμως έβαλε προτεραιότητα στην παραμονή του παίκτη στην ΑΕΚ.

"Υπάρχουν όντως προτάσεις για τον Ντίμα (σ.σ. Τσιγκρίνσκι). Κυρίως και πάνω απ’ όλα, έχουμε μια συγκεκριμένη πρόταση από την ΑΕΚ. Υπάρχουν όμως και δυο προτάσεις από τουρκικές ομάδες. Επίσης έχουμε μια πολύ καλή πρόταση από μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πω τα ονόματα, γιατί υπάρχουν συζητήσεις. Τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψω στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Έχουμε δώσει τον λόγο μας, πως η προτεραιότητα θα είναι για εμάς η πρόταση της ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα έδωσε στον Ντίμα την ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε. Ο Ντίμα είναι σ’ ένα κρίσιμο σημείο της καριέρας του. Πρέπει να λάβει υπ’ όψιν όλες τις προτάσεις. Για μένα το σημαντικό είναι ο Ντίμα να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα που θα είναι, θα πρέπει να διεκδικεί όλους τους στόχους.

Επίσης η διάρκεια του συμβολαίου, έχει μεγάλη σημασία. Ο Ντίμα είναι 31 χρονών και είναι σημαντικό το επόμενο συμβόλαιο να είναι μακράς διαρκείας. Τα οικονομικά είναι επίσης σημαντικά. Ο Ντίμα δεν είναι 22 - 23 ετών. Ίσως αυτό είναι ένα από τα τελευταία του συμβόλαια. Τονίζω πως έχουμε λάβει προτάσεις από ομάδες, αλλά η ΑΕΚ είναι η προτεραιότητα μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ