ΑΕΚ

Μακριά απ' τα Περιβόλια οι οπαδοί της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οπαδοί της ΑΕΚ δεν θα βρίσκονται την Κυριακή (15/04, 19:30) στο γήπεδο των Περιβολίων για το ματς με τον Πλατανιά, αλλά θα υποδεχθούν την αποστολή αύριο (14/04) στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Μπορεί το ματς της Κυριακής (15/4) να είναι για την ΑΕΚ εκτός έδρας. Όμως η κινητοποίηση της ΠΑΕ, προκειμένου να τηρηθεί η απαγόρευση παρουσίας οπαδών της Ένωσης στα "Περιβόλια" , είναι ανάλογη μ' αυτή προ του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα έχουν γίνει και επαφές μ' όλους τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στην Κρήτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί πως κανείς δεν θα επιχειρήσει να βρεθεί στο γήπεδο. Πάντως είναι δεδομένο πως θα υπάρξει πολύς κόσμος αύριο (14/4) στην άφιξη της αποστολής της Ένωσης στο αεροδρόμιο των Χανίων, για την υποδοχή της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ωστόσο εξέδωσε και ανακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδων:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή 15 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανιών ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Κλωναρίδη στα Χανιά η ΑΕΚ
Αραούχο: "Η μάχη για να μείνω θα είναι πιο δύσκολη"
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Τα 94 χρόνια της πιο όμορφης ιστορίας"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ