ΑΕΚ

Μαϊστόροβιτς: "Αυτός είναι ο στόχος μου για την ΑΕΚ..."

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μαϊστόροβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αναφέρθηκε στους στόχους του με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ονειρεύεται πρωτάθλημα και σταθερή πορεία στην Ευρώπη. Τι ανέφερε για την Γουλβς και η... μη απάντησή του για το ραντεβού με Μέντες.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Γουλβς, με διαμεσολαβητή τον γνωστό μάνατζερ Χόρχε Μέντες, θέλει να προσλάβει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα σύμφωνα με τους Σουηδούς, το συμβόλαιο με την ΑΕΚ, λήγει στις 31 Αυγούστου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, απάντησε με συνέντευξη στο "SVT Sport" της πατρίδας του. Επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως συναντήθηκε με τον Μέντες, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το αντικείμενο του ραντεβού, ενώ δήλωσε προσηλωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ.

"Έχω καλή σχέση με το γραφείο του και αυτό περιλαμβάνει πολλούς ικανούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές. Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχουμε κάνει και μια καλή βάση για την δουλειά μας.

Ο πρόεδρος είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος, που μας δίνει τα εργαλεία για να φτιάξουμε καλές συνθήκες. Έχουμε μια φανταστική υποστήριξη από τους φιλάθλους μας και τους αξίζει μια ομάδα που να κερδίζει τίτλους και να τους δίνει χαρά".

- Παρόλα αυτά, ο βρετανικός Τύπος έγραψε πως είσαι κοντά σε μετακίνηση στην Γουλβς…

"Στο μόνο που είμαι συγκεντρωμένος, είναι στο να κάνω την ΑΕΚ μια ισχυρή ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα και θα παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη".

- Τι συζήτησες με τον Μέντες στο ραντεβού που είχατε;

"Κανένα σχόλιο".

- Θα σ’ ενδιέφερε να αναλάβεις την Γουλβς;

"Το πιο ενδιαφέρον εγχείρημα για μένα αυτή την στιγμή, είναι η ΑΕΚ. Ο στόχος μου και όλη μου η συγκέντρωση, όπως είπα, είναι να κτίσουμε μ’ όλους στην ΑΕΚ, μια δυνατή ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα και να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Πέρυσι κάναμε σημαντικά βήματα σ’ αυτή την κατεύθυνση και πήραμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Και τώρα κτίζουμε μια ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να παίζει στην Ευρώπη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ