ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Τρομάζει τον αντίπαλο ότι σκοράρουν και οι αμυντικοί μας"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, υποστήριξε ότι τρομάζει τους αντιπάλους της Ένωσης το γεγονός ότι βοηθούν στο σκοράρισμα και οι αμυντικοί της.

Ο Όγκνιεν Βράνιες με χατ-τρικ οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη (4-0) επί της Ξάνθης και ήταν επόμενο να αναδειχθεί MVP της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Την απονομή του βραβείου στον Βόσνιο διεθνή κεντρικό αμυντικό απένειμε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλο, ο οποίος στάθηκε στη βοήθεια που δίνει η άμυνα στους "κιτρινόμαυρους" όσον αφορά στο σκοράρισμα.

"Το σημαντικό είναι να μπαίνουν τα γκολ όποιος και να τα βάλει. Είναι… περίεργο, κάτι ιδιαίτερο, ένας στόπερ έβαλε τρία γκολ. Είναι μεγάλο επίτευγμα και μπράβο του. Μακάρι να συνεχίσει να βάζει γκολ και ας μην είναι… τρία. Ας είναι ένα.

Η ομάδα να κερδίζει, αυτό έχει σημασία και όλα καλά. Είναι σημαντικό για την ομάδα να σκοράρουν και οι αμυντικοί. Τρομάζει και τον αντίπαλο, γιατί δεν ξέρει από πού μπορεί να του έρθει η ζημιά.

Έχουν δείξει ότι αντέχουν οι ποδοσφαιριστές. Ειδικά αυτή τη σεζόν έχουν δείξει μεγάλη αυταπάρνηση. Θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Η ομάδα αποκλείστηκε. Γλυκός αποκλεισμός δεν υπάρχει. Όλοι ήταν στεναχωρημένοι. Και λέω ήταν, γιατί πέρασε.

Έχουμε σημαντικό ματς τη Δευτέρα. Αφοσιωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Να κάνουμε την προσπάθειά μας, να δώσουμε το 100%. Είμαι αισιόδοξος ότι θα χαμογελάσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ