ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Να κλέψουμε κάτι από τη Μίλαν"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/10, 22:05) στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο μοναδικός (μαζί με τον Κονέ) από την τωρινή… οικογένεια της ΑΕΚ, που έχει αντιμετωπίσει την Μίλαν ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα την έχει κερδίσει κιόλας. Από την θέση του τεχνικού διευθυντή πλέον, ο Λυμπερόπουλος μίλησε στην Cosmote Tv για το ματς της Πέμπτης (19/10) στο Σαν Σίρο.

Για το ματς με τη Μίλαν το 2006:

"Εκείνη την ημέρα όλοι οι παίκτες, εκείνη η αποστολή κατέβηκαν με πίστη στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μπήκα για ζέσταμα ένιωσα ότι θα ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Ήμουν στη μπάλα επειδή έπρεπε να είμαι. Δεν σκέφτηκα να χτυπήσω το φάουλ. Το μόνο που του είπα ήταν "ήρεμα, πάρε το χρόνο σου".

Για τα παιχνίδια με τη Μίλαν:

"Το απόλυτο φαβορί είναι η Μίλαν. Αν καταφέρουμε να… κλέψουμε κάτι από τη Μίλαν σε αυτά τα δυο παιχνίδια, θεωρώ ότι στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε".

Για το γεγονός ότι στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής κάθεται στον πάγκο:

"Αν και στην πρώτη μου θητεία στην ΑΕΚ καθόμουν στην κερκίδα, συγκρίνοντας αυτές τις δυο σεζόν, βλέπω πως θα προτιμούσα να ήμουν κοντά στην ομάδα. Γι’ αυτό το έπραξα. Δεν συζητήθηκε κάτι πριν. Μου βγήκε αβίαστα. Έτσι αισθάνομαι καλύτερα και έτσι το κάνω".

Για την ενίσχυση της ομάδας:

"Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ είναι πάντα στο ψάξιμο. Πάντα θα υπάρχουν ανάγκες και πάντα δεν θα υπάρχουν. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην ΑΕΚ. Πάντα προτείνονται ποδοσφαιριστές, πάντα συζητιούνται θέματα. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ρόστερ που έχουμε. Είμαστε σε συζητήσεις με τον προπονητή και όλο το επιτελείο. Δουλεύουμε όλοι μαζί. Μακάρι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ