ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Ευλογημένος που δουλεύω στην ΑΕΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Αούστρια μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους και τόνισε πως θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα με την Αούστρια ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται στους "κιτρινόμαυρους" και τόνισε πως θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες. Ο "Λύμπε" ρωτήθηκε και για μεταγραφικά θέματα και τόνισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Η πρόκριση αυτή ανήκει στους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στα παιδιά που είναι εδώ, σε αυτά που βρίσκονται στην Αθήνα και στον Γιάκομπ που βρίσκεται στη Σουηδία. Τα χαμόγελα είναι πολλά σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και θα πάρουμε ακόμα περισσότερες χαρές.

Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Δίνουν το 100%, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Νιώθω ευλογημένος που δουλεύω μαζί τους και πιστεύω ότι θα ζήσουμε κι άλλες χαρές.

Για τα οικονομικά θα ρωτήσετε τον κ. Λυσάνδρου. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη μεταγραφική περίοδο σε συνεργασία με τον προπονητή μας. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε αγαπημένοι, θα πάμε ακόμα καλύτερα. Πρώτα κοιτάς το σπίτι σου και μετά τα υπόλοιπα.

Τα παιδιά αυτά έχουν δώσει τα πάντα και υπάρχουν κι άλλοι από πίσω, θα το δείτε. Όποια προσθήκη κάνουμε ελπίζουμε ότι θα ενταχθεί γρήγορα στο σύνολο και θα συνεχίσουμε εξίσου καλά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ