ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Ενωμένοι και ταπεινοί"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Λυμπερόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, έθεσε στο παρελθόν τη νίκη επί του Ολυμπιακού κι έστειλε το μήνυμά του στους "κιτρινόμαυρους" οπαδούς ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος έζησε και αυτός έντονα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη νίκη, καθώς ήταν δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ. Ενώ όταν μπήκε το γκολ της νίκης από τον Γιακουμάκη, ήταν ο πρώτος που έτρεξε να αγκαλιάσει τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρώτος στα πανηγύρια ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Όμως μια μέρα μετά το ντέρμπι, ο Λυμπερόπουλος ήταν και αυτός που έκανε δημόσια παρέμβαση, στέλνοντας μήνυμα ταπεινότητας και ενότητας. Ενώ έκανε και κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, ενόψει της συνέχειας αλλά και της ρεβάνς της Τετάρτης (7/2) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

"Μεγάλη και σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού για την ομάδα μας και τον κόσμο μας, αλλά για εμάς είναι ένα ματς που ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις και καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά, όπως μέχρι σήμερα, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Σε αυτή την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ