ΑΕΚ

Λόπες: "Σημαντική νύχτα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, στάθηκε στην καλή στρατηγική που είχε η Ένωση απέναντι στη Μίλαν (0-0) στο "San Siro".

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία από τη Μίλαν, στο Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της Ένωσης, Έλντερ Λόπες να παραδέχεται τη σημασία του σπουδαίου αποτελέσματος.

"Ήταν δύσκολη, αλλά και σημαντική νύχτα, απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε, μας βγήκε και μας βγήκε πολύ καλά.

Μιλάμε για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, η στρατηγική μας ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά είμαι ικανοποιημένος στην τελική. Είχα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, έμεινα λίγο έξω λόγω τραυματισμού, αλλά είμαι και πάλι καλά.

Ο κόσμος είναι σημαντικός και η στήριξη επίσης. Θέλουμε τον κόσμο και στο ΟΑΚΑ, έχουμε ένα ματς στην Ελλάδα και θέλουμε τη νίκη", υποστήριξε στον ΟΤΕ TV ο Ίβηρας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ