ΑΕΚ

Λόπες: "Πάντα έχω ελπίδα για την εθνική Πορτογαλίας"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, υποστήριξε στη "Record" ότι πάντα έχει μέσα του την ελπίδα να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας.

Τη "ζωντανή" ελπίδα του να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας εξέφρασε ο Ίβηρας αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ένωσης, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καλοί παίκτες στη θέση του. Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στη "Record":

"Πάντα έχω την ελπίδα να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Είναι από τους στόχους που έχω στο μυαλό μου. Θα παλέψω με την ελπίδα αυτή, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν καλοί παίκτες στη θέση μου. Θα κάνω τη δουλειά μου και θα περιμένω μια ενδεχόμενη κλήση".

Για το ματς με τη Μίλαν: "Όταν παίζεις στο Europa League, έχεις μεγάλη έκθεση. Δεν ήμασταν μόνον εγώ ή ο Αντρέ (Σιμόες) που είχαμε μεγάλη έκθεση. Ήταν όλη ομάδα. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να έχουμε συνοχή, η στρατηγική μας ήταν η καλύτερη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ