ΑΕΚ

Λόπες: "Νιώθουμε θυμό γι' αυτό που έγινε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έλντερ Λόπες τόνισε ότι η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να φύγει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη, έτσι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Έλντερ Λόπες τόνισε ότι η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να φύγει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (29/10, 19:30) για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, έτσι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ - χαφ σχολίασε την ήττα από τον Ατρόμητο και τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Real News": "Και εγώ και οι συμπαίκτες μου νιώθουμε θυμό γι' αυτό που έγινε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τον Πανιώνιο για να νικήσουμε. Ήμασταν κουρασμένοι, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και εμείς, από την πλευρά μας, καλούμαστε να τους κάνουμε πράξη.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα και, παρότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, θα δουλέψουμε διπλά και πιο σκληρά, προκειμένου να τα κατακτήσουμε. Με τον Ατρόμητο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποιήσαμε και χάσαμε. Είναι νωρίς ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και θα επιδιώξουμε στους επόμενους αγώνες να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ