ΑΕΚ

Λιβάγια: Τα γκολ και η "τρέλα" του κόσμου

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην Κροατία για τα γκολ που πέτυχε με την Αούστρια, για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μέχρι και το ματς με την Αούστρια, είχε κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είχε δώσει ασίστ, αλλά εκείνο που του έλειπε, ήταν το γκολ. Και πέτυχε δυο. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήδη τον λατρεύει. Και εκείνος το ίδιο.

Ο Μάρκο Λιβάγια, είναι ήδη το talk of the town από την Ελλάδα, μέχρι ακόμα και την Ευρώπη, καθώς είναι υποψήφιος για τον τίτλο του πολυτιμότερου της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Κροάτης φορ μίλησε "Net.hr" της πατρίδας του, τόσο για τα γκολ με την Αούστρια, όσο και για τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και τις διαφορές του ελληνικού με το ισπανικό πρωτάθλημα. Ενώ παραδέχθηκε πως προτιμά τη ζωή στην Αθήνα.

"Είμαι ευχαριστημένος για τα γκολ. Όμως είμαστε και στεναχωρημένοι, διότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Βεβαίως, όταν σκοράρεις στο 90’, έχει την αίσθηση πως τα κατάφερες. Δείξαμε πολλά περισσότερα απ’ όσα τελικά φάνηκαν. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό, αλλά νομίζω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από την Αούστρια αυτή τη στιγμή".

- Οι διαφορές ανάμεσα σε ισπανικό και ελληνικό πρωτάθλημα.

"Υπάρχει πολύ αμυντική δουλειά στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν πολύ αμυντικά. Και έπρεπε να προσαρμοστώ σ’ αυτό το στιλ του παιχνιδιού, μετά το ισπανικό πρωτάθλημα. Η La Liga είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Στους Ισπανούς αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής. Προς το παρόν, όλα είναι σπουδαία στην Ελλάδα και στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά. Έχουμε πολλούς οπαδούς και κάθε ματς είναι μια τρέλα, διότι έχουμε πολύ κόσμο. Είναι σπουδαίο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα".

- Για τον ρυθμό των παιχνιδιών.

"Είμαστε πολύ κουρασμένοι, καθώς σχεδόν κάθε δυο μέρες, χρειάζεται να παίζουμε ματς. Ενώ έχουμε και πολλούς τραυματίες. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό".

- Η ζωή στην Αθήνα.

"Η ζωή στην Αθήνα μού ταιριάζει καλύτερα απ’ ότι στην Λας Πάλμας. Πρέπει να το παραδεχθώ αυτό. Η Λας Πάλμας είναι ένα νησί, τρεις ώρες μακριά από την Ισπανία. Εδώ, ό,τι θέλεις, το έχεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ