ΑΕΚ

Λιβάγια: "Παίξαμε με καρδιά, χαρούμενος για το γκολ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως η ΑΕΚ αποφάσισε να αλλάξει την τακτική της σε σχέση με άλλα παιχνίδια που είχαν ακολουθήσει ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ώστε να πάρει τη νίκη.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με το γκολ που σημείωσε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Κροάτης επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για τη καρδιά που έδειξαν οι γηπεδούχοι αλλά και στην αλλαγή τακτικής από πλευράς ΑΕΚ.

Επίσης αναφέρθηκε στη θέση που του αρέσει να παίζει ενώ μίλησε και για τη μάχη της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Κροατίας.

Αρχικά είπε:

"Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες, στεναχωρεθήκαμε πολύ που μετά τα πέντε πρώτα λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Παίξαμε με την καρδιά μας και είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατάφερε και έβαλα το γκολ".

Είχε προηγηθεί το ματς με τη Μίλαν, από που αντλήσατε τις δυνάμεις για να παίξετε τόσο καλά και κόντρα στον ΠΑΟΚ;
"Όντως ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σήμερα αλλά πριν το παιχνίδι όταν συζητήσαμε στα αποδυτήρια αποφασίσαμε να αλλάξουμε την τακτική μας και τη συμπεριφορά μας σε σχέση με άλλα παιχνίδια που είχαμε δώσει μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν τα είχαμε κερδίσει".

Είναι η πρώτη νίκη απ' αυτές που είπατε πως θα αφιερώνετε στον Πέτρο Μάνταλο από εδώ και στο εξής; "Φυσικά και παίξαμε για αυτόν και του αφιερώσαμε τη νίκη και το γκολ που έβαλα. Ο Μάνταλος είναι ένας μεγάλος παίκτης που ενισχύει το ηθικό της ομάδας και ελπίζουμε να αναρρώσει και να γυρίσει γρήγορα".

Που σου αρέσει να αγωνίζεσαι;
"Παίζω όπου θα μου πει ο προπονητής της ομάδας αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια προτιμώ να είμαι στη θέση του επιθετικού".

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια διακοπή, είναι και ένα διάστημα σημαντικό για να δουλέψετε στην επόμενη μετά-Μάνταλο ημέρα;
"Ναι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε πρώτοι αλλά πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να θέσουμε στόχους αντικειμενικούς ώστε να κερδίσουμε".

Δεν είχες τη χαρά να σκοράρεις μέχρι τώρα αλλά να δώσεις ασίστ, σήμερα τα κατάφερες, τι σε κάνει πιο χαρούμενο;
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για το γκολ. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές το γκολ μπορεί να μπει και κάποιες όχι αλλά πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό".

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ μετά τη δυναμική του παρουσία στα ματς με Μίλαν και ΠΑΟΚ;
"Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας. Παίζουμε για αυτούς και φοράμε την μπλούζα για να τους τιμήσουμε".

Σε τέσσερις μέρες θα παίξει η Εθνική Ελλάδος με την Κροατία θα μας πεις το δικό σου προγνωστικό;
"Όλα είναι πιθανά αν και την τελευταία περίοδο η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και δεν είναι σε καλή φάση. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα ομάδα, με καλή άμυνα και όλα είναι πιθανά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ