ΑΕΚ

Λιβάγια: "Δυσαρεστημένος που δεν πέτυχα και το 3-2"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε τη χαρά του για τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, αλλά τόνισε πως θα ήθελε να κάνει και το 3-2 προκειμένου να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο 2-2 κόντρα στην Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Κροάτης επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ της Ένωσης, τα πρώτα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με το δεύτερο μάλιστα να έρχεται στο 90ό λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κροάτης επιθετικός εξέφρασε τη χαρά του για τα δύο γκολ, τόνισε πως θα ήθελε να κάνει και το 3-2 προκειμένου να δώσει τη νίκη στους "κιτρινόμαυρους". Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στον αγώνα με την Μίλαν, υποστήριξε πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είμαι ικανοποιημένος για τα δύο γκολ, ειδικά για το δεύτερο στο 90' που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μου. Θέλαμε τη νίκη και προσπαθήσαμε γι' αυτή".

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που σκόραρα. Οι οπαδοί φώναζαν να σκοράρω και τα κατάφερα. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν πέτυχα και το 3-2".

Για τον αγώνα με τη Μίλαν: "Θα πάμε στο Μιλάνο, θα παίξουμε όσο καλύτερο μπορούμε, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα βαθμό για την πρόκριση. Είμαστε μία ομάδα που δεν κερδίζει πάντα, αλλά παλεύει σε κάθε παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ