ΑΕΚ

Λιβάγια: "Δεν με ανησυχεί ότι πέσαμε από την κορυφή"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια υποστήριξε πως η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, τόνισε πως δεν τον ανησυχεί το γεγονός πως οι "κιτρινόμαυροι" έπεσαν απ' την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έκανε ειδική μνεία στο προσεχές παιχνίδι με τη Μίλαν για το Europa League.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ξάνθη στα Πηγάδια και έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω απ' τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάρκο Λιβάγια υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ακρίτες, τόνισε πως δεν τον ανησυχεί το γεγονός πως οι "κιτρινόμαυροι" έπεσαν απ' την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έκανε ειδική μνεία στο προσεχές παιχνίδι με τη Μίλαν για το Europa League.

"Σίγουρα μπορούσαμε να νικήσουμε απόψε, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά μερικές φορές δεν μπαίνει η μπάλα μέσα. Το θέμα είναι ότι είχαμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο μήνα και πρέπει να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους, γιατί κανένας μας δεν είναι συνηθισμένος να παίζει τρία ματς την εβδομάδα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το ότι χάσαμε την πρώτη θέση, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, δεν με ανησυχεί το ότι πέσαμε από την κορυφή.

Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αισθάνομαι πάντα άνετα παίζοντας μαζί με τους Μάνταλο, Λάζαρο, Αραούχο στην επίθεση. Μπορούμε και δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά το αποψινό παιχνίδι δεν μου αφήνει καλή γεύση, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Για το παιχνίδι στο Μιλάνο: "Η Μίλαν είναι σίγουρα το φαβορί του αγώνα της Πέμπτης, εμείς όμως καλούμαστε να πάμε στο Μιλάνο και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να κοντράρουμε τις πολύ μεγάλες ομάδες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ