ΑΕΚ

Λιβάγια: "Αν με θέλουν, υπογράφω... αύριο"

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΛΙΒΑΓΙΑ / MVP 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΛΙΒΑΓΙΑ / MVP 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για μια ακόμα φορά ο Μάρκο Λιβάγια δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για την θέση που προτιμά στο γήπεδο.

Σε κάθε ευκαιρία ο Μάρκο Λιβάγια, εκφράζει σ’ όλους τους τόνους την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Προφανώς και δεν είναι στο χέρι του, καθότι δανεικός από την Λας Πάλμας.

Όμως εκείνο που επανέλαβε ο Κροάτης φορ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA και κρατώντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι πως αν η ΑΕΚ αποφασίσει να τον κρατήσει, εκείνος υπογράφει το αμέσως επόμενο λεπτό, ενώ αναφέρθηκε και στη θέση που προτιμά περισσότερο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Πόσο ευχαριστημένος είσαι από το ξεκίνημα σου στην ΑΕΚ;

"Είμαι πολύ χαρούμενος και με τον κόσμο και με την ομάδα. Νιώθω πολύ όμορφα".

Αν έδινες σε κάποιο συμπαίκτης σου το βραβείο του πολυτιμότερου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποιος θα ήταν;

"Στον φίλο μου τον Έλντερ (σ.σ. Λόπες) , που τρέχει σαν τρελός στο γήπεδο".

Είσαι ικανοποιημένος από το ρόλο που έχεις τελευταία μέσα στο γήπεδο, που είναι λίγο πιο πίσω απ’ αυτό του σέντερ φορ;

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω είτε ως δεύτερος, είτε ως πρώτος επιθετικός. Αυτό που θέλω, είναι να βοηθάω την ομάδα. Από οποιαδήποτε θέση. Τώρα που λείπει ο Μάνταλος, μπορεί να χρειαστεί να παίξω και πιο πίσω".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

"Θα είναι ένα ματς δύσκολο. Έχουμε αποδείξει φέτος, πως μπορούμε και ανταποκρινόμαστε. Πιστεύω πως την Κυριακή θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Παρόλο που είναι ένα δύσκολο ματς"

Προτιμάς να παίζεις καλύτερα μ’ έναν ψηλό φορ δίπλα σου ή με δυο ακραίους επιθετικούς;

"Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τακτική. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Όλοι έχουν ποιότητα".

Έπαιζες και στην Ισπανία μ’ αυτό το πάθος ή είναι η ΑΕΚ που του εμπνέει αυτό το πάθος; Ποιος είναι πιο… τρελός, εσύ ή ο Βράνιες;

"Στην Ελλάδα ο κόσμος το ζει πολύ περισσότερο. Και επειδή προέρχομαι από τη Κροατία που και εκεί ο κόσμος το ζει περισσότερο και ναι, εδώ ο κόσμος σε παρασύρει πολύ. Όσο για την τρέλα, υπάρχουν πολλοί… τρελοί μέσα στην ομάδα".

Τι σκέφτεσαι για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

"Το σίγουρο είναι πως μιας και είμαι δανεικός, εξαρτάται καθαρά από την διοίκηση. Για μένα αν έρθουν αύριο ή μετά από έναν μήνα για νέο συμβόλαιο, εγώ υπογράφω".

Είχες κάποιον παίκτη ίνδαλμα;

"Ο Ιμπραχίμοβιτς και ο Αντριάνο, λόγω της θέσης, ήταν παίκτες που θαύμαζα πολύ".

Η ΑΕΚ είναι πρώτη, πόσο βοηθά αυτό τους παίκτες;

"Σίγουρα βοηθάει. Είναι πολύ σημαντικό καθώς όλοι ονειρευόμαστε στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και αν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στον στόχο μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ