ΑΕΚ

Λίστα Ευρώπης με τρεις μεταγραφές

Λίστα Ευρώπης με τρεις μεταγραφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Αλμέιδα, στην ΑΕΚ «τρέχουν» για να υπογράψουν με Ροντρίγκες αλλά και Μπελκαρουί για να προλάβουν τις προθεσμίες της UEFA.

Την εκκρεμότητα με την απόκτηση σέντερ φορ, η ΑΕΚ την έκλεισε σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε ο Ούγκο Αλμέιδα, παρότι ακόμα είναι ανέτοιμος και θα χρειαστεί χρόνο και ειδικό πρόγραμμα για να ξαναβρεί την φόρμα του, μπήκε ακόμα και στην αποστολή για το σημερινό (20/7 – 18.30) με τον Άρη Λεμεσού. Με ανάλογες συνοπτικές διαδικασίες, στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν και την εκκρεμότητα του εξτρέμ.

Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες πάτησε χθες (19/7) Αθήνα, αλλά σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει και το συμβόλαιο του, προκειμένου να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Το απόγευμα μάλιστα, ο Αργεντινός θα παρακολουθήσει το φιλικό και αύριο (21/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Και κατόπιν στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν και με τον στόπερ. Η περίπτωση του Χισέμ Μπελκαρουί έχει προκριθεί, ο παίκτης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την βίζα και μέχρι και αύριο (δεν αποκλείεται και αργά απόψε) θα έχει έρθει στην Αθήνα. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να κλείσει μέχρι αύριο το απόγευμα και αυτή η εκκρεμότητα.

Αν όλα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει στην Ένωση, την Παρασκευή (22/7) θα στείλουν στην ΟΥΕΦΑ την λίστα με το ρόστερ για τα παιχνίδια των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, με τα ονόματα τριών μεταγραφών που θα έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα. Του Αλμέιδα, του Ροντρίγκες και του Μπελκαρουί. Γι αυτό άλλωστε και έβαλαν τις μεταγραφικές μηχανές να δουλεύουν στο φουλ, προκειμένου να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Πάντως ακόμα και όταν θα ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις κινήσεις, δεν σημαίνει πως οι μεταγραφές τελειώνουν για την ΑΕΚ. Ο Αύγουστος πάντα είναι ένας καυτός μεταγραφικά μήνας. Ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε ξεκαθαρίσει από την Πολωνία, πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κινήσεων ενίσχυσης. Και πως αν προκύψει κάτι καλό, η ΑΕΚ δεν θα πει όχι. Αφήστε που εκκρεμεί ακόμα η απόφαση για μια ακόμα κίνηση για τα χαφ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ