ΑΕΚ

Λιγοστεύουν τα εμπόδια για την "Αγιά Σοφιά"

Λιγοστεύουν τα εμπόδια για την "Αγιά Σοφιά"

Οι άνθρωποι της Δικέφαλος 1924, της Ερασιτεχνικής και της Dimand έχουν πλέον στα χέρια τους τη γνωμάτευση σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία προέρχεται από την αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΑΠΕΝ.

Την ίδια στιγμή που ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζει να έχει τις αντιρρήσεις του για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι του έργου προσπαθούν με κάθε νόμιμο τρόπο να θωρακίσουν νομικά από όλες τις πλευρές την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς". Το έργο έχει ήδη τους νόμους δικούς τους, ωστόσο στα χέρια των ανθρώπων της Δικέφαλος 1924, της Ερασιτεχνικής και της Dimandβρίσκεται πλέον η πιο σημαντική γνωμάτευση σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία προέρχεται από την αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΑΠΕΝ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την γνωμάτευση από την Γενική Διεύθυνση Πολεοδομίες του ΥΠΑΠΕΝ, η οποία εξέτασε λεπτομερώς όσα αναφέρει η Μ.Π.Ε και ενέκρινε, όπως ήταν αναμενόμενο, την υλοποίηση του έργου, χωρίς να κάνει καμία παρατήρηση. Μπορεί, λοιπόν, η ΑΕΚ να μην προσπαθεί να εντυπωσιάσει, ωστόσο πραγματοποιεί συνεχώς σταθερές κινήσεις για την κατασκευή της "Αγιάς Σοφιάς", οι οποίες είναι καθ’ όλα νόμιμες και θωρακίζουν την κατασκευή του έργου.

Παραγγελία μπετόν

Παράλληλα, την ίδια στιγμή που οι υπεύθυνοι του έργου παίρνουν το ένα νόμιμο έγγραφο μετά το άλλο για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς, σύμφωνα με την εφημερίδα "LiveSport", ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε ακόμα μια σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα, έδωσε εντολή για παραγγελία μπετόν στην εταιρία Τιτάν του Κανελλόπουλο. Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμος για τις εργασίες των υποστυλωμάτων του νέου γηπέδου. Από τη στιγμή λοιπόν που η ΑΕΚ θα πάρει στα χέρια της την άδεια για την έναρξη των εργασιών, θα είναι καθ’ όλα έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως την επόμενη ημέρα, ώστε σιγά σιγά όλα να πάρουν το δρόμο τους και η "Αγιά Σοφιά" να ξεκινήσει να… γεννιέται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ