ΑΕΚ

"Λευκό" απουσιολόγιο για Χιμένεθ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά από τότε που ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα στο απουσιολόγιο της προπόνησης της Ένωσης.

Πιθανότατα δεν υπάρχει ευτυχέστερος άνθρωπος στον (ποδοσφαιρικό) πλανήτη από τον Μανόλο Χιμένεθ. Με τόσα που έχουν συμβεί από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός στη σημερινή (31/3) προπόνηση πήρε λευκό απουσιολόγιο στα χέρια του.

Ακόμα και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που την Πέμπτη (30/3) έκανε πιο χαλαρά προπόνηση, την Παρασκευή ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ δεν έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για το ντέρμπι της Κυριακής (2/4) με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπορεί να συμμετέχει ακόμα και στο δίτερμα, όμως τον νάρθηκα τον φοράει ακόμα στο χέρι. Επομένως δεν μπορεί ακόμα να μπει και να παίξει σε παιχνίδι που θα έχει κόντρες και "μονομαχίες".

Επίσης ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα εκτίσει στο ντέρμπι την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις κάρτες που συμπλήρωσε. Όμως πλην αυτών των δυο απουσιών, όλοι οι υπόλοιποι "κιτρινόμαυροι", είναι ετοιμοπόλεμοι. Ενώ από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, δεν απουσιάζει πλέον κανείς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ