ΑΕΚ

Λέσκοτ: "Υπάρχει απογοήτευση από την ήττα και το 3-0"

Λέσκοτ: "Υπάρχει απογοήτευση από την ήττα και το 3-0"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζόλεον Λέσκοτ υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως η ΑΕΚ δεν περίμενε την ομάδα να μπει τόσο δυνατά στην αναμέτρηση ενώ και το γρήγορο γκολ έπαιξε ρόλο για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Άγγλος αμυντικός της ΑΕΚ, Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος έχει παίξει σε πάρα πολλά ντέρμπι στην καριέρα του μίλησε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στην κάμερα της "NOVA" για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" και την βαριά ήττα της ομάδας του λέγοντας:

Τι δεν πήγε καλά και η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά:
"Υπήρξε ένας συνδυασμός πραγμάτων που δεν πήγαν καλά. Δεν ήμασταν χαρούμενοι με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφεραμε".

Τι σας είπε ο προπονητής σας στο ημίχρονο;
"Μας είπε να βγάλουμε περισσότερο πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και να είμαστε πιο φιλόδοξοι μας βγήκε αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα".

Ποιο ήταν το πλάνο με το οποίο κατέβηκε η ΑΕΚ;
"Το παιχνίδι μας θα στηριζόταν στις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά απ' ότι περιμέναμε εμείς θέλαμε να του κόψουμε τον ρυθμό και να χτυπήσουμε στην κόντρα. Ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης και ότι το 1-0 ήρθε πολύ νωρίς έπαιξε ρόλο στο ότι δεν καταφέραμε".

Το πρώτο σου ντέρμπι στην Ελλάδα, πως το έζησες, πως είδες την ατμόσφαιρα;
"Είμαι απογοητευμένος από τη στιγμή που χάσαμε. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Φεύγουμε με ένα μεγάλο σκορ στην πλάτη μας και αυτό δεν το θέλαμε λόγω και της θέσης που ήμασταν στο πρωτάθλημα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ