ΑΕΚ

Λέσκοτ: "Ήρθα για την κορυφή, όχι μόνο για τα ντέρμπι"

Λέσκοτ: "Ήρθα για την κορυφή, όχι μόνο για τα ντέρμπι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα, αλλά και για τον μεγάλο του στόχο με την ΑΕΚ, μίλησε ο Λέσκοτ

Την ατμόσφαιρα ελληνικού ντέρμπι, ο Τζονλέον Λέσκοτ θα την ζήσει την Κυριακή (2/10) για πρώτη φορά. Βεβαίως ο Άγγλος στόπερ δεν είναι άμαθος από μεγάλα ντέρμπι. Όπως επίσης ξέρει καλά, πως δεν είναι πάντα, αυτά που δίνουν τους τίτλους. Γι αυτό και μιλώντας στη Nova, ο Λέσκοτ ξεκαθάρισε πως στην ΑΕΚ έχει έρθει όχι μόνο για τα ντέρμπι, αλλά κυρίως για να φτάσει στην κορυφή.

“Είναι ξεκάθαρο για μένα το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω έρθει όμως στην ομάδα μόνο για τα ντέρμπι, αλλά για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για κάθε φίλαθλο.

Κάθε ντέρμπι που παίζουμε είναι σημαντικό για τον κόσμο, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι. Ελπίζω να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Θα σας πω μετά τον αγώνα κι αφού πάρουμε τους τρεις βαθμούς (ποιο είναι το μυστικό για νίκη σε ντέρμπι). Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές και θα είναι δύσκολο ματς”.

Όσο για τον βαθμό προσαρμογής και ετοιμότητας, ο Άγγλος στόπερ σχολίασε:
“Στο πρώτο παιχνίδι αν και πήραμε μια άνετη νίκη, ήταν κάπως δύσκολο για μένα, επειδή ήταν το πρώτο μου ενενηντάλεπτο κι επίσης δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης. Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός, ελπίζω ότι το βλέπετε και πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαι 100% έτοιμος"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ