Ένα ένα κλείνουν όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης και πλέον απομένουν ελάχιστες κινήσεις ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της Super League. Μια από αυτές είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, θέση για την οποία οι υπεύθυνοι του "Δικεφάλου" δεν βιάζονται.
Άπαντες, όπως φυσικά συνέβη και με τις προηγούμενες μεταγραφές, θέλουν να πάρουν τη σωστότερη επιλογή, ώστε η Ένωση να έχει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της.
Σχετικά, με τους γκολκίπερ που βρίσκονται στις πρώτες γραμμές της λίστας της ΑΕΚ, ο Μπαρόχα αποτελεί μια ξεχωριστεί περίπτωση, ενώ το θέμα του Βάρας μπορεί να είναι δύσκολο αλλά βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η περίπτωση του Κούρτσι που μένει ελεύθερος από την Ρόμα.
Οι υπεύθυνοι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και αναμένεται να έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις, μέχρι τη στιγμή που η Ένωση θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Πηγή: aek1924.gr