ΑΕΚ

Λέει "ναι" στον Κοντονή ο Μελισσανίδης

Λέει "ναι" στον Κοντονή ο Μελισσανίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραβρεθεί στη συνάντηση της Πέμπτης με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Σταύρο Κοντονή, απαντώντας θετικά στην πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προσκάλεσε τους ισχυρούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.

Από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζεται ότι ο ίδιος θα δώσει κανονικά το "παρών" στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, την Πέμπτη στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, και παρόντες επίσης, τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη.

Ουσιαστικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πηγαίνει στη συνάντηση επειδή αποδέχεται την πρόκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού ως ένδειξη καλής θελήσεως στην προσπάθεια του Σταύρου Κοντονή να κινήσει τις διαδικασίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένη θεματολογία δεν πρόκειται να τεθεί, αφού ο καθένας εκ των τριών θεωρεί άλλο ζήτημα ως ύψιστης σημασίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να επιχειρεί να τα θίξει όλα και να στοχεύει στην εκτόνωση της μεταξύ τους έντασης, ώστε να αναζητηθούν λύσεις στα προβλήματα.

Photo credit: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ