ΑΕΚ

Λάζαρος, ο ρυθμιστής

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση που θα πάρει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο κρίνει την ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη σημερινή (18/04, 19:30) ρεβάνς με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Είναι δεδομένο πως στην σημερινή (18/04,19:30) ρεβάνς με την Λάρισα, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να ρίξει από την αρχή στη μάχη όλα τα βαριά του όπλα. Ένα γρήγορο γκολ άλλωστε, θα έκανε πολύ πιο εύκολη την αποστολή της ΑΕΚ, που θέλει να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από το πρώτο ματς, για να προκριθεί στον τελικό.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως έχει ξανά, μετά από 37 ολόκληρες μέρες, τον Μάρκο Λιβάγια ετοιμοπόλεμο. Και θα τον ξεκινήσει στο πλευρό του Σέρχιο Αραούχο στην επίθεση. Το αρνητικό για τον Χιμένεθ, είναι οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που προέκυψαν στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο ματς με τον Πλατανιά. Βεβαίως χθες (17/4) ο διεθνής εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά και γι αυτό βρίσκεται στην αποστολή. Όμως, η παρουσία του στο βασικό σχήμα δεν είναι ακόμα "κλειδωμένη".

Πάντως, η απόφαση του Χιμένεθ για τον Λάζαρο θα κρίνει επί της ουσίας και την τελική μορφή που θα πάρει το σχήμα που θα ξεκινήσει το ματς. Αν ο Χριστοδουλόπουλος παίξει, θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης. Και σ’ αυτή την περίπτωση Γκάλο και Μπακάκης θα δώσουν "μάχη" για την θέση του δεξιού μπακ, με τον Βραζιλιάνο να έχει προβάδισμα.

Αν όμως ο Λάζαρος μείνει στον πάγκο, τότε Γκάλο και Μπακάκης θα καλύψουν ολόκληρη την δεξιά πτέρυγα, όπως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κατά τα άλλα, ο Μπακασέτας (στο αριστερό άκρο της επίθεσης), ο Κονέ και ο Σιμόες στα αμυντικά χαφ και ο Τσιγκρίνσκι με τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, έχουν "κλειδωμένες" τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα, ενώ οι Χουλτ και Λόπες θα δώσουν "μάχη" για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σουηδό να έχει το προβάδισμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ