ΑΕΚ

"Λας Πάλμας και ΑΕΚ για Χάβι Βάρας"

"Λας Πάλμας και ΑΕΚ για Χάβι Βάρας"
Βάρας

Η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί γρήγορα στην υπόθεση του Χάβι Βάρας, όχι μόνο διότι πλέον τον έχει αναδείξει σε πρώτη επιλογή για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και διότι ξέρει πως οι "μνηστήρες" για τον Ισπανό είναι πολλοί.

Κάτι που αποδεικνύουν και σημερινά δημοσιεύματα από την ιβηρική. Σύμφωνα με την «Laprovincia» η Λας Πάλμας έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάβι Βάρας.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμα και πέρυσι το καλοκαίρι υπήρξε πρόταση για τον Ισπανό τερματοφύλακα, που όμως τότε προτίμησε την Βαγιαδολίδ. Ενώ και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κάνει λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον Βάρας.

"Ο Βάρας έχει πολλές προτάσεις και μια εξ αυτών είναι από την ΑΕΚ", αναφέρει το δημοσίευμα, που επιμένει πως μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει επίσημη προσέγγιση στον παίκτη από την Λας Πάλμας.

Στην ΑΕΚ φυσικά δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τα… μάτια του Βάρας. Όμως γι αυτό επιχειρούν να κινηθούν γρήγορα, ώστε να βρεθούν ένα βήμα μπροστά απ’ όλους τους υπόλοιπους μνηστήρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ