ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Πήρα μια προσωπική ρεβάνς και τη νίκη για τον κόσμο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στάθηκε στο γόητρο που δίνουν αυτές οι νίκες ενώ μίλησε και για την... προσωπική του ρεβάνς.

Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ είχαν καλή απόδοση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένας αυτών και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο στόπερ των "κιτρινόμαυρων" αναφέρθηκε και σε μια προσωπική ρεβάνς που πήρε καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν τα είχε πάει καλά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Το δούλεψα πολύ μέσα μου μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, είχα στεναχωρηθεί πολύ για τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο μας από εκείνη την ήττα. Νομίζω πήρα μια προσωπική ρεβάνς, αλλά δεν θέλω να το βλέπω έτσι, προτιμώ να κοιτάζω το κάθε ματς ξεχωριστά και να βελτιώνομαι. Θεωρώ ότι πέρυσι θέσαμε πολύ υψηλή βάση με την σεζόν που κάναμε, αλλά φέτος δεν καταφέραμε να βγάλουμε το ίδιο στα περισσότερα παιχνίδια μας.

Αυτά τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ματς γοήτρου και θέλουμε να τα κερδίζουμε για τον κόσμο μας, γενικά γιατί τους αξίζουν χαρές, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να είμαστε σοβαροί, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για ντέρμπι ή όχι".

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: "ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΝΙΚΗ"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Έδωσα αυτό που έδωσα, όλα αυτά που είχα να δώσω. Βάλαμε το γκολ που δικαιούμασταν. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο της ΑΕΚ. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δείχνουμε με το πάθος και την αγωνιστικότητα που βγάζουμε ότι το προσπαθούμε και θέλουμε να μας συγχωρέσει.

Είναι νορμάλ να μην κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα ντέρμπι. Αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί και αυτούς κρατάμε. Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά κερδίσαμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ