ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Να αυξήσουμε τη διαφορά μέχρι τέλους"

Λαμπρόπουλος: "Να αυξήσουμε τη διαφορά μέχρι τέλους"
Λαμπρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ που δεν είναι άλλος από το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι δήλωσε ο Μιγκέλ Κορδέρο μετά το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

"Από τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί ο στόχος του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι στόχος μας είναι το κύπελλο και η 2η θέση. Το κύπελλο δυστυχώς, για σωστούς λόγους για εμένα, δεν θα πραγματοποιηθεί. Τώρα πάμε για τη 2η θέση αφού είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, για να ανέβει η ομάδα ξανά επίπεδο και του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί" είπε αρχικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ μετά το 0-0 με τον Αστέρα.

Πρόσθεσε : "Γι αυτό ελπίζουμε να αυξηθεί η διαφορά ως το τέλος αφού δεν έχουμε τόσο δύσκολο πρόγραμμα όσο οι αντίπαλοί μας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να δημιουργούμε φάσεις, να πετυχαίνουμε γκολ και να παίρνουμε νίκες".

Για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ανέφερε: "Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου εκτός από 1-2 λάθη που κάναμε εμείς αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν κι έτσι δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή θέλει να μπει στην πεντάδα και να μπει στα πλει οφ. Γι αυτό έπαιξε με σκοπιμότητα και είχε πιο παθητικό ρόλο από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι, να δημιουργήσουμε φάσεις αλλά δεν μας βγήκε".

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ Κορδέρο δήλωσε: "Το πλέον σημαντικό είναι οτι έκτος έδρας δεν δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα υπόλοιπα ματς για να αυξήσουμε την διαφορά μας από τον τρίτο της βαθμολογίας. Χρειαζόμαστε την μέγιστη διαφορά ενόψει πλέι οφ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ