ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Γλυκόπικρη γεύση, είμαστε μέσα στους δύο στόχους μας"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως ο αποκλεισμός απ' την Ντινάμο Κιέβου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, ενώ υποστήριξε πως πλέον η ΑΕΚ πρέπει να επικεντρωθεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Ντινάμο Κιέβου και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των 32 του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του και στα δύο παιχνίδια, τονίζοντας πως ο αποκλεισμός τους αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

"Σίγουρα δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τέτοιο καιρό. Χάσαμε μία ευκαιρία να έχουμε το προβάδισμα απ' το πρώτο παιχνίδι, ούτως ώστε να ανοιχτεί η Ντινάμο στη ρεβάνς. Παρ' όλα αυτά, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα αυτή του Μασούντ. Κάναμε μία καλή πορεία, προσπαθήσαμε για την υπέρβαση απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και είμαστε ήρεμοι".

Για την εικόνα στα δύο παιχνίδια: "Έχουμε περισσότερο ρυθμό απ' τον αντίπαλο. Η ομάδα έχει μεγαλώσει, έχει πατήσει γερά στα πόδια της. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε καλύτερα. Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση ο αποκλεισμός".

Για τη συνέχεια: "Είμαστε μέσα στους δύο στόχους. Στο -2 απ' τον ΠΑΟΚ και στους "4" τους Κυπέλλο. Αν περνούσαμε θα ήταν μία επιβράβευση για εμάς και τον κόσμο μας. Δεν πειράζει, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στους δύο βασικούς στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ