ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Έχουμε... αυτοκτονικές τάσεις"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και ανέλυσε τους λόγους που οι "κιτρινόμαυροι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους Φαίακες.

Η ΑΕΚ, παρότι προηγήθηκε με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα, εν τέλει αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, καθώς ο Ροζέριο Τουράμ έφερε το ματς στα ίσα στο 74ο λεπτό του αγώνα. Ο σκόρερ της Ένωσης, Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA ανέλυσε τα αίτια που έφεραν την ισοπαλία απέναντι στους Φαίακες.

Για το ματς: "Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Έχουμε… αυτοκτονικές τάσεις. Και με τον Ατρόμητο και σήμερα και με την Καρδίτσα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς. Πρέπει να συζητήσουμε να βρούμε τι φταίει".

Για το αν η Κέρκυρα με τις συνεχείς αλλαγές στη διάταξή της μπέρδεψε την ΑΕΚ στην επανάληψη: "Όταν μια ομάδα παίζει εντός έδρας, είτε είναι η Κέρκυρα είτε άλλη ομάδα θέλει βαθμούς. Αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα. Μια αδράνεια, ένα λάθος και ήρθε αυτό το γκολ".

Για τον ρόμβο: "Το πλάνο ήταν να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο, να είμαστε πιο συμπαγής στο κέντρο. Κάναμε φάσεις. Στο δεύτερο θέλαμε να διαχειριστούμε αυτό το σκορ υπέρ μας. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε να σκοράρουμε, να μας φύγει αυτό που συμβαίνει να μην κερδίζουμε. Αυτό μας λείπει. Να αποκτήσουμε ξανά στόφα νικητή. Είναι το χειρότερο να φεύγουμε από το γήπεδο χωρίς να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει".

Για τη συνέχεια: "Είχαμε πει και πριν το ματς και πριν τον Πλατανιά ότι είναι καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα σερί, να πάρουμε ψυχολογία κι εμείς. Όσο κερδίζεις αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τώρα κάναμε μια ισοπαλία, είμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει να κάνουμε το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδι".

Για το πρωτάθλημα: "Οι 'μικρές' ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο. Όλοι, όπως κι εμείς, κάνουν γκέλες. Πρέπει όμως να εκμεταλλευόμαστε τις γκέλες των άλλων".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αυτοκτόνησε" ως συνήθως η ΑΕΚ, 1-1 με την Κέρκυρα
Μοράις: "O διαιτητής έσπρωξε τον αντίπαλο να πλησιάσει στην περιοχή μας"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ