ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου που δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ, το μέλλον του στην ομάδα και το συμβόλαιο του με αυτή, ενώ είπε πως οι παίκτες αδίκησαν φέτος τους εαυτούς τους που δεν διεκδίκησαν το πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε μία συνέντευξη στην "Ώρα" μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν το διεκδικεί κόντρα στον φετινό Ολυμπιακό, για το τι στράβωσε από την αρχή της σεζόν, αλλά και για το μέλλον του.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Γι΄ αυτό που πήγε στραβά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: "Θεωρώ ότι φταίμε εμείς οι παίκτες πρώτα απ΄ όλους. Δεν γίνεται τον τελευταίο 1.5 μήνα να παίζουμε καλά και πριν να μην μπορούμε να το κάνουμε. Φέρουμε αυθύνη εμείς κατά πρώτο λόγο. Προφανώς μας επηρέασαν πολύ οι αλλαγές προπονητών. Με άλλη φιλοσοφία ο ένας, με άλλη φιλοσοφία ο άλλος. Αυτό δεν μας βοήθησε καθόλου".

Για το αν έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους: "Σίγουρα όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό να μην είναι φέτος αυτός που περίμενες και αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Όταν βλέπεις πως ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ ψαχνόντουσαν στην αρχή γιατί είχαν θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να λες ότι αδίκησα τον εαυτό μου και ότι φέτος ήταν μια καλή ευκαιρία για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τώρα δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και να φέρουμε τον χρόνο πίσω. Μένουμε στους στόχους που μας έχουν απομείνει".

Για τη συνέχεια της σεζόν: "Πρέπει καταχρήν να μπούμε στα πλέι οφ. Και από εκεί και πέρα ο στόχος είναι να βγούμε δεύτερι. Δηλαδή να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάρουμε ξανά το Κύπελλο. Κυρίως για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Διότι φέτος όπως αδικήσαμε τους εαυτούς μας, έτσι αδικήσαμε και τον κόσμο μας. Είχε μεγάλες προσδοκίες από εμάς ο κόσμος και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Και πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο για να τους δώσουμε μια χαρά".

Για το μέλλον του: "Έχουμε ήδη συζητήσει με τον κύριο Μαϊστόροβιτς την επιθυμία και των δύο να συνεχίσουμε. Εννοείται θέλω να μείνω στην ΑΕΚ και νομίζω πως θα γίνει. Έχω δεθεί με την ομάδα, είμαι τρίτο χρόνο εδώ. Έχω μάθει πως λειτουργεί η ομάδα, μου αρέσει και θα προσπαθήσω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ