ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος: "Το αποτέλεσμα μας αδικεί"

Κωνσταντόπουλος: "Το αποτέλεσμα μας αδικεί"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε απογοητευμένος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε απογοητευμένος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Superleague.

Ο Κωνσταντόπουλος αναγνώρισε του λάθος που έκανε στο γκολ που δέχτηκε η "Ένωση". Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήξερα ότι έχουμε καλή ομάδα και σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι πιο έτοιμη από μας, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει απειρία, αλλά και πάλι μετά το γκολ αντιδράσαμε και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είναι πραγματικά ατυχία και κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε.

Τέτοια γκολ δεν γίνεται να τα δεχόμαστε και με στεναχωρεί περισσότερο γιατί ήταν ένα δικό μου λάθος. Πάντως νομίζω το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι κρίμα για τα νέα παιδιά, αλλά και για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ήταν στο πλευρό μας για 90 λεπτά.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και η μπάλα τιμωρεί. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες θα δεχθείς γκολ. Νομίζω ήμασταν συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά, παρά το γεγονός πως ο Αστέρας είχε παίξει και ευρωπαϊκό ματς και ήταν πιο έτοιμος. Συνεχίζουμε χωρίς να απογοητευόμαστε, έχουμε άλλα 29 παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ