ΑΕΚ

Ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και κατοίκων του Γραμματικού!

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κάτοικοι του Γραμματικού εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά το οποίο επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα υπογειοποίησης για το γήπεδο της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να αρπαχτούν μπροστά στα μάτια των Μπάγεβιτς και Μαύρου.

Μπορεί στην ατζέντα συζήτησης του Περιφερειακού Συμβουλίου να κυριαρχούσε το θέμα υπογειοποίησης οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια - όσον αφορά στην επικείμενη ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - αλλά αυτό δεν συζητήθηκε καν.

Αιτία, η εισβολή μερίδας κατοίκων του Γραμματικού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση κι ένταση. Οι κάτοικοι ζητούσαν να συζητηθεί το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα του ΧΥΤΑ, με τον πρόεδρο να μεταθέτει τη συζήτηση για την πρώτη ημέρα του Μαρτίου (1/3).

Αποτέλεσμα της έντασης, να πιαστούν στα χέρια φίλοι της Ένωσης με μερικούς κατοίκους! Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του Θωμά Μαύρου και του εκτελεστικού διευθυντή των "κιτρινόμαυρων", Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και το περιφερειακό συμβούλιο αναβλήθηκε...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ