ΑΕΚ

Ξεπέρασε τα 6000 διαρκείας

Ξεπέρασε τα 6000 διαρκείας

Τα 6000 διαρκείας ξεπέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακοινώνοντας τους τυχερούς νικητές που θα παρακολουθήσουν από κοντά μια προπόνηση της ομάδας. Παράλληλα ανακοινώθηκαν δύο νέοι οι χορηγοί του συλλόγου,

Στον αριθμό που ανακοίνωσε η ΠΑΕ δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων, κάτι που σημαίνει πως ο συνολικός αριθμός ξεπερνάει τις 10.000 μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000 νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000 νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000 που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000 που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9).
Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας.

Ανακοίνωσε δύο νέους χορηγούς

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας η Ένωση, ανακοίνωσε δύο επιπλέον εμπορικές συμφωνίες την εταιρεία αθλητικού marketing PROMOSPORT αλλά και την εταιρεία PRINCE OLIVER.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικού marketing PROMOSPORT για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας,

Η συγκεκριμένη συνεργασία θα αφορά σε δυο βασικούς άξονες :

  • Επιμέλεια και υλοποίηση όλων των διαφημιστικών παροχών περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.
  • Διαφημιστική εκμετάλλευση ορισμένης διαφημιστικής επιφάνειας περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία PRINCE OLIVER η οποία και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Προμηθευτή» της ομάδας για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.


Μέσω της συνεργασίας η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της σε επίπεδο πολιτικού ιματισμού, ενώ όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν θα απολαμβάνουν έκπτωση 30% για αγορές ενδυμάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ από το δίκτυο καταστημάτων της PRINCE OLIVER. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά στο 211 1036700.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ