ΑΕΚ

Ξεμούδιασμα πριν το φιλικό

Ξεμούδιασμα πριν το φιλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια έβαλε κανονικά προπόνηση το πρωί της Τρίτης (12/7), παρά το φιλικό (18.00) με την Βίγκρι. Στο "κορόιδο" συμμετείχε ο Ντίας και συνέχισε με ατομικό. (VIDEO)

Το τρίτο φιλικό της στην Πολωνία δίνει σήμερα (12/7 - 18.00) η ΑΕΚ με αντίπαλο την Βίγκρι (ομάδα β' κατηγορίας Πολωνίας). Και μάλιστα για να φτάσει μέχρι και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς, θα πρέπει να διανύσει οδικώς μια απόσταση περίπου 80 χιλιόμετρα.

Παρά το γεγονός πως για πρώτη φορά έχει ταξίδι για φιλικό (τα άλλα δυο ήταν στο Κίελτσε), ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν χάρισε την πρωινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του.

Έβαλε κανονικά δουλειά, περισσότερο για ξεμούδιασμα. Μάλιστα η ΑΕΚ χρειάστηκε να κάνει μια μικρή μετακόμιση για να προπονηθεί. Και αυτό διότι στο γήπεδο που καθημερινά χρησιμοποιεί, γίνονταν έργα συντήρησης ενόψει του φιλικού της Πέμπτης (14/7).

Η ΑΕΚ χρειάστηκε, μόνο για τη σημερινή προπόνηση, να μετακομίσει στο βοηθητικό γήπεδο της Κολπότερ Αρένα, δηλαδή της έδρας της Κίελτσε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τόμας Πέκχαρτ και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το σημερινό φιλικό, καθώς ο πρώτος υποφέρει από κάκωση έσω πλαγίου και ο δεύτερος από κάκωση στους προσαγωγούς.

Πάντως και οι δυο αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς. Μάλιστα ο Πέκχαρτ στο τελευταίο κομμάτι του ατομικού προγράμματος, έπιασε και μπάλα. Όσο για τον Μανουελ Ντίας και πάλι έπαιξε για λίγο μαζί με τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι "κορόιδο" και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση:

Photo credits: Action images
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ