ΑΕΚ

Ξεκούραση, Πλατέλλας, Καραϊσκάκη

Ξεκούραση, Πλατέλλας, Καραϊσκάκη
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πιάσουν και πάλι αύριο (12/10) δουλειά και το βλέμμα του Δέλλα θα είναι στραμμένο κυρίως στον Βαγγέλη Πλατέλλα. Σσήμερα (11/10) οι παίκτες απολαμβάνουν το ρεπό τους και μετά βλέπουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, απομένει λιγότερο από μια εβδομάδα. Όμως σήμερα (11/10) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απολαμβάνουν το ρεπό τους.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξέρει πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για ξεκούραση, πριν από ένα πρόγραμμα… φωτιά. Η ΑΕΚ ξεκινά με δοκιμασία στο Καραϊσκάκη, μετά από δυο αγωνιστικές έχει και δεύτερο ντέρμπι και μάλιστα στην Λεωφόρο, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πιάσουν και πάλι αύριο (12/10) δουλειά και το βλέμμα του Δέλλα θα είναι στραμμένο κυρίως στον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ακολούθησε όλες τις προηγούμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός κτυπήματος στη μέση στο ματς με τον Ατρόμητο.

Οι ενοχλήσεις πάντως ήδη από χθες (10/10) είχαν αρχίσει να υποχωρούν. Και στην αυριανή προπόνηση ο Πλατέλλας θα δοκιμάσει να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του διεθνή εξτρέμ από το ντέρμπι.

Αν πάντως αύριο ο Δέλλας θα έχει το βλέμμα στραμμένο στον Πλατέλλα, σήμερα το έχει στην εθνική ομάδα. Στο ματς με την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη, είναι πιθανό να παίξει και ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πέτρος Μάνταλος.

Επομένως, για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι σημαντικό και να έχουν καλή απόδοση οι δυο «κιτρινόμαυροι» διεθνείς, αλλά και να μην τραυματιστούν. Άλλωστε από αύριο θα τους έχει αμφότερους, όπως και τον Τζανετόπουλο, ξανά στις προπονήσεις στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ