ΑΕΚ

Ξεκούραση και... Μανωλάς

Ξεκούραση και... Μανωλάς
ΑΕΚ Μάνταλος Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο μέρες ρεπό έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ από την Κυριακή (7/8) θα υπάρχει και καινούργιος παίκτης στα Σπάτα.

"Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απογοητευμένοι" έλεγε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Σεντ Ετιέν. Και δεν ήθελε να βλέπει κατεβασμένα κεφάλια μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε υπήρχε και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μετά την λήξη, που μπορεί να βοηθήσει ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να κοιτάξουν μπροστά και να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό. Πάντως ο Κετσπάγια έδωσε στους ποδοσφαιριστές του δυο μέρες ρεπό και για να ξεκουραστούν αλλά και για να αποφορτιστούν από την ένταση των δυο απαιτητικών παιχνιδιών, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Το επόμενο ραντεβού των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα είναι την Κυριακή (7/8). Μάλιστα εκεί θα βρουν και έναν νέο συμπαίκτη. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες (6/7) μια μεταγραφή που είχε βάλει στα σκαριά από την αρχή του καλοκαιριού. Απέκτησε τον Κωνσταντίνο Μανωλά.

Έναν παίκτη που μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας και ως στόπερ. Κάτι που πιθανότατα σημαίνει, πως με την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού, «παγώνει» η προοπτική για μεταγραφή ξένου στόπερ. Και αυτό με την σειρά του σημαίνει, πως η ΑΕΚ θα ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός ακόμα χαφ.

Κάτι που είχε «παγώσει» μετά το ναυάγιο με τον Κάτσαρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ