Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την "Αγιά Σοφιά"

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την "Αγιά Σοφιά"

Ανακοινώθηκαν οι δυο ανάδοχες εταιρίες που αναλαμβάνουν το δεύτερο μέρος του έργου κατασκευής της "Αγιάς Σοφιάς" και οι εργασίες ξεκινούν άμεσα.

Μετά από περίπου δυο μήνες από τότε που ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την δεύτερη φάση. Η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας έλαβε τέλος.

Και η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ, αναλαμβάνει μέσα σ’ ένα χρονοδιάγραμμα 14 μηνών, να "σηκώσει" την Αγιά Σοφιά. Άλλωστε η ανακοίνωση της ΑΕΚ συνοδεύτηκε και από το σύνθημα "το σπίτι μας παίρνει μορφή". Προφανώς και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Σήμερα ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων.

Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές.

Ανάδοχος εταιρία είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ μαζί με την εξειδικευμένη εταιρία σκυροδεμάτων ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ είναι εκείνη, η οποία υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές - αντιστηρίξεις.

Η έναρξη της εν λόγω φάσης του έργου θα είναι άμεση!"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο ξύλο εν πλω: Δεκάδες τραυματίες σε συμπλοκή σε κρουαζιερόπλοιο - Κατέβασαν 23 άτομα

Μπουνιές και κλωτσιές πέφτουν "σύννεφο" κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στον νότιο Ειρηνικό. Το πλοίο έκανε αναγκαστική στάση για να διώξει τους ταραξίες, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας

Σκάνδαλο: Επιτέλους στέλνουμε καλό τραγούδι στη Eurovision

Όνειρο Γιάννα το τραγούδι σου, όνειρο.

Μηχανή του Χρόνου: Η καταγγελία για βιασμό ανήλικης, που διέλυσε το νεανικό συγκρότημα Νοστράδαμος

Τα ανταλλάγματα που ζήτησαν οι γονείς της κοπέλας για να αποσύρουν τη μήνυση

Οι Ελληνίδες βασίλισσες του καρναβαλιού που έχουν αφήσει εποχή

Γιατί ο Άλκης Στέας ζει, αυτός μας οδηγεί. Εδώ οι καλύτεροι και πιο σέξι λόγοι για να κατεβείτε στις καρναβαλικές παρελάσεις στην Πάτρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24