ΑΕΚ

Ξεκινά ο "χορός" των κατασκόπων

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI

Με απόλυτη ψυχραιμία υποδέχθηκε την κλήρωση για την ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ξεκινά την οργάνωση της κατασκοπείας των δυο πιθανών αντιπάλων.

Κουβέντες για την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό τουChampions Leagueκαι τους πιθανούς αντιπάλους, είχαν ξεκινήσει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ήδη από το Κίελτσε. Ακόμα και με προβλέψεις και λογιών, λογιών προτιμήσεις.

Η προσέγγιση όμως του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πάντα πως «σ’ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν καλές κληρώσεις και εύκολοι αντίπαλοι». Και κάπου εκεί έληγε η κουβέντα. Ακριβώς έτσι υποδέχθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ και το «ζευγάρι» των πιθανών αντιπάλων που τελικά προέκυψε. Με τον Ουζουνίδη να προσθέτει και την άποψη πως « για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, πρέπει να μπορούμε να αποκλείσουμε και δυνατούς αντιπάλους».

Ο Εβρίτης τεχνικός ήταν απολύτως ψύχραιμος με το αποτέλεσμα της κλήρωσης και ούτε καν έβαλε από τώρα τους παίκτες του σε κλίμα ευρωπαϊκών προκριματικών με την παραμικρή αναφορά. Για τον Ουζουνίδη το πρώτο και βασικό μέλημα, είναι να οργανώσει ήδη από τώρα, το δίκτυο… κατασκοπείας των δυο πιθανών αντιπάλων. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να μπορεί να περάσει από… κόσκινο και την Σέλτικ και την Ρόζενμποργκ. Τόσο με βίντεο από τα παιχνίδια τους, όσο ακόμα και με εκ του σύνεγγυς παρακολούθηση.

Ενδεχομένως άνθρωπος της ΑΕΚ να βρεθεί σ’ ένα από τα δυο ματς ανάμεσα στους Σκωτσέζους και τους Νορβηγούς ή ανάλογα με την ομάδα που θα προκριθεί, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πριν τις αναμετρήσεις με την Ένωση. Μάλιστα η Σέλτικ έχει πρεμιέρα πρωταθλήματος στις 4 Αυγούστου. Παιχνίδι που θα μπορεί να το παρακολουθεί από κοντά, συνεργάτης του τεχνικού της ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά ο Ουζουνίδης ξέρει πως στο κομμάτι της κατασκοπείας, είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ το γεγονός πως δεν θα έχει κανένα επίσημο ματς μέχρι την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη. Όπως επίσης ξέρει, πως θα έχει σκωτσέζικα και νορβηγικά «μάτια» κυρίως στο φιλικό της 31Ιουνίου με την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ, που θα είναι και η γενική πρόβα της ΑΕΚ ενόψει της Ευρώπης.

Πάντως σίγουρα ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, θα κάνουν φύλλο και φτερό και την Σέλτικ και την Ρόζενμποργκ, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι και την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ