ΑΕΚ

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον κόσμο στους παίκτες της ΑΕΚ

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον κόσμο στους παίκτες της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ήρεμους τόνους, οι οργανωμένοι οπαδοί μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους ζήτησαν να αφυπνιστούν και να βγάλουν πάθος.

Οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα που ακούστηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ σ’ όλα τα τελευταία εντός παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, είναι δεδομένο πως δεν είχαν ως στόχο μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά συνολικά όλους όσους έχουν ευθύνη για λάθη που έχουν γίνει από το καλοκαίρι εως τώρα.

Όμως η σημερινή (9/12) επίσκεψη περίπου 30 μελών της Original στα Σπάτα, αφορούσε την ανάγκη να περάσει ένα μήνυμα προς τους παίκτες, για το κομμάτι που τους αναλογεί. Σε χαμηλούς τόνους, αλλά με έντονο ύφος, οι οπαδοί που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο, ξεκαθάρισαν στους ποδοσφαιριστές πως εκείνο που περιμένουν απ’ αυτούς, είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και να έχουν συνεχώς στο μυαλό τους.

Επίσης, τους τόνισαν πως το μέγεθος της φανέλας που φορούν, δεν συνάδει με αποτελέσματα όπως τα πρόσφατα. Παράλληλα, κατέστησαν σαφές στους παίκτες της ΑΕΚ, πως ο κόσμος πλέον δεν έχει άλλη υπομονή. Η επίσκεψη δεν κράτησε πολύ ώρα και η ομιλία έγινε παρουσία και των μελών του τεχνικού τιμ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα Σπάτα η Ορίτζιναλ
Συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς για τα μεταγραφικά
Τρεις ομάδες για Πλατέλλα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ