ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει την Κυριακή του Λέσκοτ

Ξεκαθαρίζει την Κυριακή του Λέσκοτ
Λέσκοτ

Η ΑΕΚ το παλεύει για τον Άγγλο στόπερ Τζόλεον Λέσκοτ και οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες μετά το μπάσιμο της Πεσκάρα.

Από την στιγμή που μπήκε η ΑΕΚ στον… χορό για την απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ, είναι αποφασισμένη να… χορέψει μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν στην… πίστα μπήκε δυνατά και η Πεσκάρα.

Άλλωστε στην ΑΕΚ, ακόμα και όταν βρισκόντουσαν σ’ ανοικτή γραμμή με τον Άγγλο διεθνή στόπερ για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα, πως ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να εμπλακεί στην υπόθεση κι άλλη ομάδα.

Όπως και έγινε με την Πεσκάρα. Όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να «παλέψουν» την μεταγραφή του Λέσκοτ. Μάλιστα η λέξη «παλεύω» είναι αυτή που χρησιμοποιούν στην ΑΕΚ όταν περιγράφουν την υπόθεση. Ακόμα και μετά την εμπλοκή της Πεσκάρα, οι άνθρωποι της Ένωσης κράτησαν ανοικτή την γραμμή με τον Άγγλο στόπερ. Και μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι ακόμα και να βάλουν στο τραπέζι το διετές συμβόλαιο, που είναι η επιθυμία του Λέσκοτ. Κάτι που ήδη έχει κάνει η Πεσκάρα.

Η ΑΕΚ θέλει να περάσει το μήνυμα στον Άγγλο διεθνή αμυντικό, πως είναι διατεθειμένη να ανταγωνιστεί την πρόταση των Ιταλών. Ή έστω να την… ισοφαρίσει. Και κυρίως θέλει να πείσει τον Λέσκοτ να ταξιδέψει στην Αθήνα, αντί για την Πεσκάρα. Στην ΑΕΚ ξέρουν πως αν τελικά ο Άγγλος πάει αύριο (29/8) στην Ιταλία, τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αναστρέψουν την κατάσταση. Γι αυτό και ότι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει σήμερα (28/8). Η ΑΕΚ θα πιέσει μέσα στις επόμενες ώρες τον Λέσκοτ. Και θα το παλέψει μέχρι… τέλους, να τον πείσει να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Προφανώς και αν η διαδικασία εξελιχθεί σε πλειστηριασμό, στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να ακολουθήσουν. Αλλά το γεγονός πως και η πλευρά της Πεσκάρα, μπήκε επιφυλακτικά στο παιχνίδι, φανερώνει πως δεν έχει τέτοιες προθέσεις. Πάντως σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα είναι (η πιο) κρίσιμη για την υπόθεση του Λέσκοτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ